Uvjeti korištenja

Svi objavljeni sadržaji mogu se koristiti samo na način određen sljedećim uvjetima:
TURISTIČKA ZAJEDNICA MJESTA IČIĆI posjeduje pravo na korištenje i objavu sadržaja ovih web stranica.
Korištenje sadržaja u bilo koje druge svrhe, bez našeg, pismenog odobrenja, dovodi do kršenja Zakona o autorskim pravima i podliježe provođenjem akcija koje će se poduzeti bez prethodne obavijesti.
 
Objavljeni sadržaji mogu se koristiti za osobno informiranje i nekomercijalnu uporabu i tada je sadržaje dozvoljeno koristiti samo uz navođenje izvora, svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i uvjeta korištenja.
Zabranjeno je koristiti sadržaje u komercijalne svrhe, neovlašteno kopiranje, umnožavanje, publiciranje, reprodukcija ili distribucija sadržaja bez našeg, pismenog odobrenja.
 
Odričemo se bilo kakve odgovornosti za svaku izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla nastati ili je nastala korištenjem objavljenih sadržaja i donošenjem odluka koje su proizišle iz objavljenih sadržaja.
 
Ova pravila su podložna izmjenama i dopunama bez prethodne obavijesti o tome, a važećom verzijom se smatra ona koja je objavljena na ovoj stranici.

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree